KRANJ OPEN 2023

𝕂ℝ𝔸ℕ𝕁 𝕆ℙ𝔼ℕ 𝟚𝟘𝟚𝟛
(23.09.2023)
Po včerašnjem uspehu v Tirani, na Balkanskem prvenstvu za člane in veterane, kjer je naš Jure Sluga med kata člani osvojil odlično 5.mesto, med 21 reprezentanti Karate zveza Slovenije, je danes tudi zelo uspešna in aktivna sobota za ponosne zmagovalce, Karate klub Seki.
Del ekipe se je uspešno predstavil, v Občina Slovenske Konjice, kjer so potekale različne športne aktivnosti v okviru Zavod za šport Slovenske Konjice in #ŠPORTVKONJICAH, ter skozi trening, pod vodstvom sensei Seki Golac, predstavili čar in lepoto karateja.💁‍♀️🥋
Prav tako pa je danes potekal v Kranju mednarodni turnir, KRANJ OPEN 2023, v organizaciji Karate klub Shotokan Kranj, kjer je nastopalo 56 klubov, iz 8 držav in je opravljeno 535 nastopov. Med njimi so zablesteli tudi naši tekmovalci z osvojenimi 2🥇, 2🥈in 5🥉medaljami.
Čestitke za osvojena:
ℤ𝕃𝔸𝕋𝔸 𝕆𝔻𝕃𝕀Č𝕁𝔸 🥋🥇:
Ž𝐀𝐍𝐀 𝐉𝐄𝐑Š𝐈Č – U14 kata mlajše kadetinje
Ž𝐀𝐍𝐀 𝐉𝐄𝐑Š𝐈Č – U12 kata deklice
𝕊ℝ𝔼𝔹ℝℕ𝔸 𝕆𝔻𝕃𝕀Č𝕁𝔸 🥋🥈:
𝐌𝐀𝐕𝐒𝐀𝐑 𝐓𝐀𝐉𝐃𝐀 – Kata kadetinje
𝐌𝐀𝐕𝐒𝐀𝐑 𝐓𝐀𝐃𝐄𝐉 – U14 kata mlajši kadeti
𝔹ℝ𝕆ℕ𝔸𝕊𝕋𝔸 𝕆𝔻𝕃𝕀Č𝕁𝔸 🥋🥉:
𝐌𝐀𝐊𝐀𝐋𝐈Ć 𝐄𝐌𝐈𝐑 – U10 kata malčki
𝐏𝐀𝐕𝐋𝐎𝐕𝐈Ć 𝐌𝐀𝐑𝐈𝐉𝐀 – U12 kata deklice
𝐓𝐎𝐌𝐀Ž𝐈Č 𝐄𝐕𝐀 – Kata mladinke
𝐓𝐎𝐌𝐀Ž𝐈Č 𝐄𝐕𝐀 – Kata članice +18
Prav tako bronasto odličje, osvaja naš borbaš 🤼🥊 𝐌𝐀𝐕𝐒𝐀𝐑 𝐓𝐀𝐃𝐄𝐉, v kategoriji U12 kumite -35 kg.
𝟝.𝕄𝔼𝕊𝕋𝕆 🥋🎖 je osvojila, 𝐊𝐑𝐄𝐆𝐀𝐑 𝐆𝐀𝐁𝐑𝐈𝐉𝐄𝐋𝐀 v kategoriji kata mladinke.
Na tekmi so pokazali suverene nastope tudi 𝐇𝐔𝐒𝐈Ć 𝐋𝐀𝐍𝐀, 𝐊𝐑𝐄𝐒𝐍𝐈𝐊 𝐍𝐈𝐊 in 𝐏𝐈𝐕𝐈Ć 𝐋𝐄𝐉𝐋𝐀.
Vsekakor je, z dvakrat okronanim zlatim odličjem tokrat blestela Ž𝐀𝐍𝐀 𝐉𝐄𝐑Š𝐈Č, ter pokazala odlično pripravljenost na sledečo izborno tekmo, ki se bo odvijalo naslednji vikend v Rjeki – (Hrvaška). 🇭🇷 Naš 𝐉𝐔𝐑𝐄 𝐒𝐋𝐔𝐆𝐀, pa si je zagotovil nastop na svetovnem prvenstvu za člane, ki se bo odvijalo konec oktobra v Budimpešti – (Mađarska).🇭🇺
Zahvala vsem staršem za spremstvo in pomoč na tekmi v Kranju, naši trenerki Seki Golac, za pripravljenost tekmovalcev in odlično predstavitev kluba ponosnih zmagovalcev!
Posebna zahvala gre vsem našim ponosnim sponzorjem B.Hodžić / BaPa, Vitli KRPAN, MD Consultico, doo, MAVI, Saudin Sarajlic, Anel Amra Djedovic in Občina Slovenske Konjice!
𝕂𝔸ℝ𝔸𝕋𝔼 𝕂𝕃𝕌𝔹 𝕊𝔼𝕂𝕀 – 𝕜𝕝𝕦𝕓 𝕡𝕠𝕟𝕠𝕤𝕟𝕚𝕙 𝕫𝕞𝕒𝕘𝕠𝕧𝕒𝕝𝕔𝕖𝕧!

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja