26TH BUDAPEST OPEN 2023

𝟚𝟞𝕥𝕙 𝔹𝕌𝔻𝔸ℙ𝔼𝕊𝕋 𝕆ℙ𝔼ℕ 𝟚𝟘𝟚𝟛🇭🇺
(𝟙𝟞-𝟙𝟟.𝟘𝟡.𝟚𝟘𝟚𝟛)
Karate klub Seki, se je ta vikend udeležil ene izmed največje v tem delu Evrope, ter izborne tekme za MEP 24 – (27.th BUDAPEST OPEN – Mađarska). Katere se je udeležilo 1742 tekmovalcev in 257 klubov iz 37 držav.
V soboto 16.09.2023, se odvija tekmovanje za senior, junior in U21, v katah posamično in borbah. Za klub ponosnih zmagovalcev, led prebijata, v kata individual female juniors, 𝐄𝐕𝐀 𝐓𝐎𝐌𝐀Ž𝐈Č in med kata individual male senior, ter kata individual male U21, 𝐉𝐔𝐑𝐄 𝐒𝐋𝐔𝐆𝐀.
Naši 𝐄𝐯𝐢, žal zmanjka kanček športne sreče za nadaljno uvrstitev. Med tem ko, 𝐉𝐮𝐫𝐞 v kategoriji kata individual male U21, zasede vrhunsko 2.mesto, ter osvoji srebrno medaljo za karate klub Seki. 🥋🥈💪
V nedeljo 17.09.2023, se v borbi za medalje pridružijo še ostali člani kluba ponosnih zmagovalcev. Kjer prispevajo 2🥇, 2🥈 in 1🥉 odličje.
Čestitke za odlične dosežke gredo:
ℤ𝕃𝔸𝕋𝔸 𝕆𝔻𝕃𝕀Č𝕁𝔸🥇🥋:
𝐋𝐀𝐍𝐀 𝐇𝐔𝐒𝐈Ć – Kata individual female U8
𝐀𝐍𝐃𝐉𝐄𝐋𝐀 𝐌𝐈𝐋𝐉𝐀𝐓𝐎𝐕𝐈Ć – Kata individual female U12
𝕊ℝ𝔼𝔹ℝℕ𝔸 𝕆𝔻𝕃𝕀Č𝕁𝔸 🥈🥋:
Ž𝐀𝐍𝐀 𝐉𝐄𝐑Š𝐈Č – Kata individial female U12
𝐓𝐀𝐃𝐄𝐉 𝐌𝐀𝐕𝐒𝐀𝐑 – kata individual male U12
𝔹ℝ𝕆ℕ𝔸𝕊𝕋𝕆 𝕆𝔻𝕃𝕀Č𝕁𝔼 🥉🥋:
𝐊𝐀𝐑𝐎𝐋𝐈𝐍𝐀 𝐊𝐑𝐈𝐒𝐓𝐈Ć – Kata individual female U12
𝟝. 𝕄𝔼𝕊𝕋𝕆 🎖️🥋:
𝐀𝐋𝐄𝐊𝐒𝐀 𝐌𝐈𝐋𝐉𝐀𝐓𝐎𝐕𝐈Ć – Kata male individual U14
Odlične nastope so opravili in z izkušnjo več se vrnili nazaj, 𝐄𝐯𝐚 𝐓𝐨𝐦𝐚ž𝐢č, 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐣𝐞𝐥𝐚 𝐊𝐫𝐞𝐠𝐚𝐫, 𝐓𝐚𝐣𝐝𝐚 𝐌𝐚𝐯𝐬𝐚𝐫, 𝐄𝐧𝐞𝐣 𝐑𝐢𝐳𝐯𝐚𝐧𝐨𝐯𝐢ć, 𝐀𝐝𝐞𝐥𝐢𝐬𝐚 𝐒𝐚𝐫𝐚𝐣𝐥𝐢ć, 𝐄𝐥𝐝𝐢𝐧 𝐒𝐚𝐫𝐚𝐣𝐥𝐢ć 𝐢𝐧 𝐈𝐥𝐦𝐚 Š𝐢𝐥𝐣𝐞𝐠𝐨𝐯𝐢ć.
Čestitke vsem skupaj! Zahvala naši glasni vzpodbudi s tribun, budnemu očesu naše trenerke Seki Golac, ter posebna zahvala vsem našim ponosnim sponzorjem, B.Hodžić / BaPa, Vitli KRPAN, MD Consultico, doo, MAVI, Saudin Sarajlic, Anel Amra Djedovic in Občina Slovenske Konjice!
𝕂𝔸ℝ𝔸𝕋𝔼 𝕂𝕃𝕌𝔹 𝕊𝔼𝕂𝕀 – Klub ponosnih zmagovalcev!

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja